Teoxane Academy Norway logo

TEOXANE ACADEMY NORWAY

Teoxane Academy Norway tilbyr et modulkonsept med grunnleggende kurs innen kosmetiske behandlingsmetoder med Teoxane hyaluronsyre. Vi tilbyr i tillegg kurs i behandlinger som naturlig hører sammen med dette. Vårt erfarne team vil sikre din total utdannelse slik at du blir trygg i utførelsen din og får erfaring i å veilede dine kunder i eget arbeid.

Training Days hos oss består av følgende. Modul 1, 2 og 3 vil gi deg som behandler en grunnleggende plattform med alle nødvendige prosedyrer, rutiner og injeksjonsteknikker for å utføre en trygg behandling. Anatomi og komplikasjonshåndtering relatert til de respektive behandlingsområdene vil bli gjennomgått på hvert kurs. Advanced kurs er videregående kurs når du har basiskunnskapene på plass. Dette er med å utvikle deg som behandler videre. Expert kurs er for deg med god erfaring som ønsker å beherske mer avanserte behandlinger og prosedyrer. Utdanningsprogrammet vårt er åpent for sykepleiere, tannleger og leger.

Innhold i våre kurs er teori, praktisk demonstrasjon fra kursleder og ”hands on” trening for deltakere på modeller. På kursdagen vil produktforbruket være inkludert, du kan selv velge å ta med deg egen modell. Forfriskninger og lunsj er inkludert for deltakere. Påmelding er bindene og kursene vil kun ha fra 6-12 deltakere, for å sikre mest og best mulig utbytte av kursene.

Vårt team Teoxane Academy Norway vil inkludere deg i vårt erfarne team med eksperter innenfor hvert fagfelt. Vi tilbyr «in-house» workshops på klinikk for deg som ønsker praktisk trening med en av våre eksperter. Dette prises individuelt for klinikken i forhold til kursinnhold. Ordinære oppsatte kurs hos oss betales med innkjøp av produktpakker eller kursavgift.

Kjøp en kurspakke (8-10 injeksjoner tilpasset kurset slik at du kan øve på/selge behandlinger i etterkant) eller få faktura for kurset. Alle deltagere får utlevert kompetansebevis på kursdagen. Du kan også velge å sende inn bilde og motta vårt «autorisasjonskort» for behandlinger med Teoxane.

TIPS:
Dersom du ikke er opplært i bruk av kanyle anbefaler vi deg å gå Skin Booster kurs. Her får du god trening i bruken av disse.

Vi bruker kanyle på alle våre kurs og det er viktig, særlig på advanced og expert kurs, at du kan håndtere disse.

Teoxane kurskategorier

Grunnkurs:

ANATOMI OG KOMPLIKASJONER – 13. mars 2022

Kursholder: Dr. Adeel Anwar
Kjennskap til anatomi og håndtering av komplikasjoner er viktig kunnskap. Å vite hvor faresonene er, hvordan man håndterer komplikasjoner gir en trygghet som vi må ha med oss i vår kliniske praksis. Ved hjelp av 3D modell blir komplisert anatomi presentert på en grundig, oversiktlig og forståelig måte. Du får kjennskap til blodårer, nerver og hvordan muskler og fett er organisert i ansiktet. Hvilke områder du skal unngå, og hvilke som er trygge. Forskjellige injeksjonsteknikker vil bli diskutert. Komplikasjoner blir gjennomgått i en tidslinje som gjør at du mye enklere kan gjøre en korrekt vurdering av hvilken komplikasjon du står ovenfor og hvordan du skal håndtere den. Du lærer hva du skal ha i et akuttskrin og hvordan du bruker dette. Dette kurset passer for behandlere på alle nivåer, fra nybegynner til expert.
Kursavgift: kr. 3 500,- (halv dag)

SKLEROSERING / LASER – 24. januar 2022

Kursholder: Svenung Mitseim & Dr. Dina Grinde, PhD
Vi gjennomgår teori og praksis i forhold til bruk av atoxysclerol, anatomi i forhold til blodkar og forståelse av pasientutvelgelse i forhold til eventuelle venøse sykdommer. Gruppene blir delt i 2 og gjennomgår praktisk utførelse. Vi gjennomgår også bruk av laser i forbindelse med behandlinger og generell informasjon om laser behandlinger i klinikk. Disse to må ofte kombineres for et optimalt resultat. Alt materiell er inkludert, hvis du skal være modell selv må du ha med støttestrømper.
Kursavgift: kr. 7 000,-

Basics:

Modul 1: TEOXANE APPROACH TO SKINBOOSTER – 4. februar 2022

Kursholder: Linda Taraldsen & Ine Møller Anwar
Kombinasjonsbehandling med den prisvinnende Redensity 1 som forbedrer hudkvaliteten og tilfører glød, spenst og fukt til huden, og RHA1, som reduserer fine linjer og rynker på ansikt, hals og decolletage. Denne unike kombinasjonsbehandlingen er del av Teoxane’s microscopic aging approach, som er relevant for alle aldersgrupper og indikasjoner. Du lærer også bruk av kanyle i injeksjonsbehandlinger denne dagen.
Produktforslag / Kursavgift: 2pk RHA1 + 3pk Redensity 1 kr. 8 100,- / kr. 4 600,-

Modul 2: TEOXANE APPROACH TO LIPS BASIC – 5. februar 2022

Kursholder: Dr. Adeel Anwar & Ine Møller Anwar
Leppens anatomi, funksjon og hvordan dette overføres til behandlinger av det periorale området. Det vil være fokus på trygge injeksjonsteknikker og naturlige resultater.
Produktforslag / Kursavgift: 2pk RHA Kiss + 1pk RHA1 + 1pk RHA3 kr. 8 450,- / kr. 4 600,-

Modul 3: TEOXANE APPROACH MID-FACE – 6. februar 2022

Kursholder: Dr. Dina Grinde, PhD
4D multilayer teknikk for å harmonisere ansiktet og bygge opp volumtap både i deep og superficial fat compartments med respekt for anatomien i ansiktet.
Produktforslag / Kursavgift: 1pk RHA4 + 2pk Ultra Deep + 1pk Redensity 1 kr. 9 250,- / kr. 4 600,-

BOTULINUMTOKSIN BASIC – 12. februar 2022

Kursholder: Dr. Dina Grinde, PhD
På dette kurset vil det bli gjennomgått svettebehandling og kosmetisk bruk av botulinumtoksin. Vi går gjennom generell anatomi i ansiktet, hvilke muskler og område vi kan behandle, bivirkninger og generell praktisk informasjon rundt botulinumtoksin. Målet med kurset er at du som behandler skal få den nødvendige informasjonen du trenger for å kunne utføre medisinsk behandling med botulinumtoksin.
Kursavgift: kr. 7 000,-

Advanced:

TEOXANE APPROACH TO UPPER FACE – 11. mars 2022

Kursholder: Linda Taraldsen
Dette er kurset for deg som ønsker en gjennomgang av anatomi, komplikasjoner og behandlingsalternativer i ansiktets øvre del. I praksis skal vi utføre to teknikker for å gi volum i tinning område, filler i pannelinjer og glabella linjer, samt volumisering av panne.
Produktforslag / Kursavgift: 1pk RHA Kiss + 1pk RHA1 + 1pk RHA3 + 1pk RHA4 kr. 9 200,- / kr. 4 900,-

TEOXANE APPROACH TO LIPS & PERIORAL REGION – 10. mars 2022

Kursholder: Linda Taraldsen
Dette kurset gir deg som behandler en vesentlig større forståelse av balanse mellom symmetri og volum. I vårt videregående kurs i leppebehandling er det høyt fokus på estetisk identitet.
Produktforslag / Kursavgift: 2pk RHA Kiss + 1pk RHA2 + 1pk RHA3 kr. 8 900,- / kr. 4 900,-

TEOXANE APPROACH TO LOWER FACE – 12. mars 2022

Kursholder: Dina Grinde, PhD
Dette kurset har fokus på behandling av kjevelinje og hake. En velformet kjevelinje og hake er viktig for helhetsinntrykket av ansiktet hos både menn og kvinner.
Produktforslag / Kursavgift: 1pk RHA2 + 2pk RHA4 + 1pk Ultra Deep kr. 10 500,- / kr. 5 200,-

BOTULINUMTOKSIN ADVANCED – 13. februar 2022

Kursholder: Dr. Dina Grinde, PhD
Det finnes mange avanserte behandlinger og kjennskap til disse øker din kompetanse og bredde innenfor toksinbehandlinger. Dette er et spennende kurs basert på forståelse av musklene i ansiktet og hvordan de fungerer slik at vi kan vurdere injeksjonssted, dose, effekt og ikke minst forutsi varighet av toksinbehandlingene. Behandlinger som blir gjennomgått er øyebrynsløft, bunny-lines, gummy smile, munnviksløft, rotasjon av nesetipp, rynker på kinn, fine rynker på leppen, hake, platysma/nefertiti-løft og slanking av kjevelinje/masseter/tanngnissing.
Kursavgift: kr. 8 500,-

COMBINATION PERFECTION BTX + FILLER – 14. februar 2022

Kursholder: Dr. Dina Grinde, PhD
Dypere rynker er mer komplisert å behandle. Disse må ofte behandles med både Botulinumtoxin og hyaluron injeksjoner. Dette kurset tar for seg slike kombinasjonsbehandlinger. Det blir vektlagt hvilke fillere som skal injiseres i de ulike områdene, dosering av Botox samt eventuelle komplikasjoner. Ett praktisk og nyttig kurs for deg som ønsker å tilby en mer variert behandling med kosmetiske injeksjoner.
Produktforslag / Kursavgift: 1pk RHA1 + 1pk RHA2 + 1pk RHA4 + 1pk Ultra Deep kr. 9 950,- / kr. 5 200,-

Expert:

TEOXANE APPROACH TO TEAR THROUGH – 27. mars 2022

Kursholder: Dr. Dina Grinde, PhD
På dette kurset tar vi for oss behandling av tear trough/tåregropen Dette er en av de mest etterspurte behandlingene og kun Teoxane tilbyr produkt som er helt tilpasset behandlingen. Vi gjennomgår også palpebromalar groove med indikasjoner, detaljert anatomi og kontraindikasjoner.
Produktforslag / Kursavgift: 2pk RHA1 + 2pk Redensity 2 kr. 9 700,- / kr. 5 200,-

TEOXANE APPROACH TO FULL FACE – 26. mars 2022

Kursholder: Dr. Adeel Anwar & Ine Møller Anwar
Kurset vil ta for seg en helhetlig tilnærming for å behandle ansiktet. Det vil være søkelys på å forstå pasientens ønsker gi råd om områder som bør behandles og å nå dette målet med korrekt plassering av filler både direkte og indirekte. Vi vil gå igjennom anatomi og forskjellige metoder for trygg injeksjonsteknikk. I kurset går vi også gjennom forskjellene i å behandle maskuline versus feminine ansiktstrekk og hvordan vi behandle dette.
Produktforslag / Kursavgift: 1pk RHA1 + 1pk RHA2 + 1pk RHA4 + 1pk Ultra Deep kr. 9 950,- / kr. 5 200,-

TEOXANE APPROACH TO NOSE SCULPTING – 30. april 2022

Kursholder: Dr. Adeel Anwar
Nesebehandling med filler – medisinsk rhinoplastikk – er en mer og mer etterspurt behandling. Dette er en utrolig effektiv og givende behandling. Det er viktig å utføre behandlingen på en korrekt måte for å unngå potensielle komplikasjoner. På dette kurset lærer du å vurdere vinkler og linjer samt injeksjonsteknikker, slik at du kan ta gode og trygge valg. Kurset krever erfaring.
Produktforslag / Kursavgift: 2pk RHA1 + 1pk RHA2 + 1pk RHA4 kr. 9 400,- / kr. 5 200,-

Sveinung Mitseim

Sveinung Mitseim
CEO founder
Teoxane Academy Norway

Dr. Dina Grinde

Dr. Dina Grinde
Aestetic Doctor, PhD
Leader of Teoxane Academy Norway

Dr. Adeel Anwar

Dr. Adeel Anwar
Aestetic Doctor

Ine Møller Anwar

Ine Møller Anwar
Aestetic Nurse

Linda Kristine Taraldsen

Linda Kristine Taraldsen
Aestetic Nurse

Praktisk informasjon vil fremkomme i kursbekreftelsen.

Ta kontakt på tlf. 33 77 52 44 eller katrine@esthetica.no for ytterligere informasjon og påmelding.

Alle kurspakker er eks. mva. Undervisning er ikke mva. belagt.