Hyaluronsyre

Hyaluronic Acid in Skincare

Når vi blir eldre, blir hudvevet dehydrert, og kollagen- og elastinfibrene mister strukturen. Dette resulterer i tap av hudvolum og dannelse av ansiktsrynker og folder som er vanlige kjennetegn på aldrende hud.

HA hjelper til med å redusere rynker og forbedrer hudens helse

Hyaluronsyre gir kontinuerlig fuktighet til huden vår ved å binde opp til 1000 ganger vekten i vann. Det er det eneste biologiske stoffet som kan beholde denne mengden vann. Ett av kjennetegnene på ungdommelig hud er fuktighetsinnholdet som hjelper å holde huden glatt og sunn. Med alderen avtar hudens evne til å produsere HA: huden mister fuktighet, noe som resulterer i tap av fasthet og elastisitet.

Hyaluronsyre spiller også en viktig rolle i å redusere oksidativ skade på huden vår forårsaket av både interne og eksterne faktorer, for eksempel UV-bestråling.

Den primære måten HA hjelper med å forbedre utseendet på er ved å redusere vanntap fra overhuden. Hudens aldring påvirkes også av hormonelle endringer: redusert produksjon av kjønnshormoner som østrogen kan føre til kollagennedbrytning, noe som resulterer i tørrhet, tap av elastisitet og rynker i huden vår.

Vår nye RHA Hyaluronsyre er spesielt utviklet for å tilpasse bevegelsene og dynamikken i ansiktene våre.

De tilbyr en umiddelbar volumforsterkende effekt og er designet for å skape eller gjenopprette ansiktsvolum og ansiktskonturer.

Takket være evnen til å stimulere kollagenproduksjonen og den utmerkede kapasiteten til å holde på vann, holder hyaluronsyre huden vår kontinuerlig sunn.