Dermal Fillers

Hele TEOSYAL®-serien består av unike produkter med forskjellige konsistenser. Unike egenskaper som er tilpasset hvert enkelt spesifikt behandlingsområde av ansiktet for å oppnå optimale naturlige resultater. Fra forebygging av fine linjer eller reduksjon av rynker til fremheving av ansiktskonturer. Slik får du fremhevet proporsjonale og symmetriske nye sider av ditt ansikt.

RHA bilde

Dynamikken i serien er unikt tilpasset deg

TEOSYAL RHA®- Resilient Hyaluronic Acid produktene ble laget av TEOXANE Laboratories i henhold til en patentert prosess som gjør det mulig å oppfylle de spesifikke kravene til dine bevegelige ansiktsområder. Denne teknologien bevarer de naturlige egenskapene til hyaluronsyremolekylene for å oppnå hyaluronsyregeler med høy renhet, helt nær det naturlige innholdet av hyaluronsyren du finner i din egen hud.
Teosyal RHA 1

TEOSYAL RHA® 1

For behandling av fine linjer i ansikt, hals og brystområdet. Meget myk konsistens som gir flotte naturlige resultater.

Teosyal RHA 2

TEOSYAL RHA® 2

For behandling av moderate rynker som «sinnarynke», panne og medium linjer og for å komplementere ved å gi leppene fylde og forbedre konturen.

Teosyal RHA 3

TEOSYAL RHA® 3

For behandling av litt dypere rynker i ansiktet som nasolabiale folder, vertikale leppelinjer, dype linjer, kinnforstørrelse og for å gjenopprette ansiktsformen. Dette er også et optimalt leppeprodukt for deg som trenger mer volum. Hver leppe er unik.

Teosyal RHA 4

TEOSYAL RHA® 4

Designet for å gi volum i dynamiske områder som kinnene og ansiktskonturene. Lang holdbarhet kombinert i en myk konsistens for ansiktets bevegelser.

Teosyal RHA Kiss

TEOSYAL RHA® KISS

For deg som kun trenger en liten definisjon av leppene for å gi harmoni.

Volum produkter

TEOXANE laboratorier utvikler og produserer forskjellige serier av hyaluronsyrebaserte injeksjonsprodukter, designet for å kompensere tapt volum under aldringsprosessen.
Teosyal RHA 4

TEOSYAL RHA® 4

Designet for å gi volum i dynamiske områder som kinnene og ansiktskonturene. Lang holdbarhet kombinert i en myk konsistens for ansiktets bevegelser.

Teosyal Puresense Ultra Deep

TEOSYAL PURESENSE ULTRA DEEP

For å gjenopprette volum i områder som kinnben og hake. Svært lang holdbarhet med flotte resultater.

Teosyal Puresense Ultimate

TEOSYAL PURESENSE ULTIMATE

Utviklet for behandling av områder som kinnben, hake og kjevelinje.

Spesialprodukter

Produkter spesielt laget for leppevolum og øye-kontur.
Teosyal RHA Kiss

TEOSYAL RHA® KISS

For deg som kun trenger en liten definisjon av leppene for å gi harmoni.

Teosyal Puresense Redensity 2

TEOSYAL® PURESENSE REDENSITY 2

Behandler svært effektivt mørke ringer under øynene, dette er det vi kaller en tåregrop behandling. Produktet er helt unikt og er det eneste i verden av sitt slag for behandling av dette delikate området rundt øynene.

Hudkvalitet i form av naturlig beauty/skin booster

Teosyal Puresense Redensity 1

TEOSYAL® PURESENSE REDENSITY 1

Designet for å gi huden din det den trenger av fukt kombinert, med vitaminer og antioksidanter. Du ser og føler deg hydrert i huden mens naturlige ingredienser gir deg glød og jevner din hud.

Teosyal RHA 1

TEOSYAL RHA® 1

For behandling av fine linjer i ansikt, hals og brystområdet. Meget myk konsistens som gir flotte naturlige resultater. Redensity1 og RHA1 brukes ofte sammen for å oppnå langvarig fuktgivning og reduksjon av de fine linjene i en fantastisk kombinasjon.