Teoxane Cosmeceuticals bilde

Teoxane Cosmeceuticals

Vi balanserer kodene for førsteklasses hudpleie med streng medisinsk vitenskap. Teoxane Cosmeceuticals en innovativ hudpleielinje som er perfekt tilpasset for å komplementere avanserte estetiske prosedyrer.

Teoxane Cosmeceuticals

Hvorfor velge våre produkter:

I disse dager vil de fleste av oss se og føle oss sunne og unge så lenge som mulig. Å bruke de riktige hudpleieproduktene er en viktig del av å oppnå dette. Men hvordan finner du de riktige produktene som er optimalisert for dine spesifikke behov og hudforhold? Å planlegge en effektiv skjønnhetsrutine er en utfordring. Du må nesten være ekspert selv, vite hvilke produkter som fungerer sammen, hvordan de hjelper spesifikke hudforhold, og i hvilken rekkefølge du skal bruke dem.

TEOXANE Laboratories er spesialister på design og produksjon av hyaluronsyrebaserte injeksjonsbehandlinger. Som en verdens mest anerkjente markedsledere innen estetisk medisin, har vi nå utvidet fordelene med vår unike, RHA-elastiske hyaluronsyre®, produsert gjennom en patentert prosess, til et komplett anti-aging hudpleieregime.