Teoxane Academy Norway logo

TEOXANE ACADEMY NORWAY

Teoxane Academy Norway Linda
Teoxane Academy Norway Undervisning 5
Teoxane Academy Norway Adeel
Teoxane Academy Norway Dina
Teoxane Academy Norway Undervisning 2
Teoxane Academy Norway diplomer

Teori og praksis gir best læring, mest trygghet og størst utbytte!

Teoxane Academy Norway tilbyr et modulkonsept med grunnleggende seminarer innen kosmetiske behandlingsmetoder med Teoxane hyaluronsyre. Vi tilbyr i tillegg forelesninger i behandlinger som naturlig hører sammen med dette. Vårt erfarne team vil sikre din totalutdannelse slik at du blir trygg i utførelsen din og får erfaring i å veilede dine kunder i eget arbeid.

Training Days hos oss består av følgende. Modul 1, 2 og 3 vil gi deg som behandler en grunnleggende plattform med alle nødvendige prosedyrer, rutiner og injeksjonsteknikker for å utføre en trygg behandling. Anatomi og komplikasjonshåndtering relatert til de respektive behandlingsområdene vil bli gjennomgått på hvert kurs. Advanced kurs er videregående kurs når du har basiskunnskapene på plass. Dette er med å utvikle deg som behandler videre. Expert kurs er for deg med god erfaring som ønsker å beherske mer avanserte behandlinger og prosedyrer. Utdanningsprogrammet vårt er åpent for sykepleiere, tannleger og leger.

Innhold i våre forelesninger er teori i forhold til behandlingsområdet, anatomi og komplikasjoner med tilhørende rutiner, praktisk demonstrasjon fra kursleder og ”hands on” trening for deltakere på modeller. Produktforbruk er inkludert, og du kan selv velge å ta med deg egen modell. Forfriskninger og lunsj er inkludert for deltakere. Påmelding er bindene og seminarene vil kun ha fra 6-12 deltakere, for å sikre mest og best mulig utbytte av dagene.

Vårt team Teoxane Academy Norway vil inkludere deg i vårt erfarne team med eksperter innenfor hvert fagfelt. Vi tilbyr «in-house» workshops på klinikk for deg som ønsker praktisk trening med en av våre eksperter. Dette prises individuelt for klinikken i forhold til kursinnhold. Ordinære oppsatte kurs hos oss betales med innkjøp av produktpakker eller deltakeravgift.

Kjøp en pakke (8-10 injeksjoner tilpasset undervisningen slik at du kan øve på/selge behandlinger i etterkant) eller få faktura. Alle deltagere får utlevert kompetansebevis på kursdagen.

Du kan også velge å sende inn bilde og motta vårt «autorisasjonskort» for behandlinger med Teoxane.

Viktig informasjon:

Teoxane Academy Norway sine kurs avholdes i Oslo dersom ikke annet er informert.
Våre undervisningslokaler ligger i Lørenveien 37, 0585 Oslo

Dersom du ønsker overnatting i Oslo får du 15% rabattkupong på Radisson RED Oslo Økern ved påmelding.
Hotellet ligger 5 minutter i gangavstand fra våre kurslokaler.

Alle pakkepriser og deltakerpriser til disse kursene er gjeldene ved påmelding.
Alle pakker inneholder ett antall produkter som gir en inntjening på ca. 28 000,- for din klinikk.

Teoxane Academy Norway kurs

Modul 1: SKINBOOSTER TEOXANE APPROACH – 17. januar 2024

Kursholder: Linda Taraldsen
Kombinasjonsbehandling med den prisvinnende Redensity 1 som forbedrer hudkvaliteten og tilfører fuktighet, viktige vitaminer, aminosyrer og mineraler som er essensielle for en sunn hud. Vi kombinerer med RHA1, som reduserer fine linjer og rynker på ansikt, hals og decolletage. Denne unike kombinasjonsbehandlingen er del av Teoxane’s microscopic aging approach, som er relevant for alle aldersgrupper og indikasjoner. Du lærer også bruk av kanyle i injeksjonsbehandlinger denne dagen.
Produktforslag / Kursavgift: 2pk RHA1 + 2+1pk Redensity 1 kr. 8 940,- / kr. 4 800,-

Modul 2: LIPS TEOXANE APPROACH – 20. januar 2024

Kursholder: Dr. Adeel Anwar
På dette leppe kurset lærer vi å forme symmetri og fylde i leppene, ved å utføre behandlinger med våre effektive trygge teknikker. Hvilke estetiske holdepunkter som brukes for å få harmoni i disse behandlingene. Vi går nøye igjennom leppens anatomi, og muskel funksjon i det periorale området. Dette vil gi deg som behandler kunnskap i trygge injeksjonsteknikker og naturlige resultater.
Produktforslag / Kursavgift: 1pk RHA Kiss + 2pk RHA1 + 1pk RHA2 kr. 9 085,- / kr. 4 800,-

Modul 3: MID-FACE TEOXANE APPROACH – 18. januar 2024

Kursholder: Dr. Dina Grinde, PhD
Mid-Face definerer korreksjon av kinn, kinnben og nasolabialt området, dette er det første utgangspunktet for en helhetlig tilnærming av ansikt konturene. Her presenterer vi vår Teoxane approach med 4D multilayer teknikk for å harmonisere ansiktet og bygge opp volumtap. Kursdeltakere lærer anatomien teoretisk og praktisk slik at de blir trygge på å finne de riktige «fat compartments». Samt de forskjellige teknikkene på å behandle deep og superficial fat compartments i midtre del av ansiktet.
Produktforslag / Kursavgift: 2pk RHA4 + 1pk Ultra Deep + 1pk RHA1 kr. 10 560,- / kr. 4 800,-

BOTULINUMTOKSIN BASIC – 16. januar 2024

Kursholder: Dr. Dina Grinde
Kurset gir deg svært god forståelse for bruk av botulinumtoksin til medisinsk rynkebehandling av de vanligste områdene – glabella, panne og laterale canthale linjer, samt svettebehandling under armer. Vi går gjennom generell anatomi i ansiktet, hvilke muskler og områder vi kan behandle, bivirkninger og generell praktisk informasjon rundt botulinumtoksin. Målet med kurset er at du som behandler skal få den nødvendige kompetansen du trenger for å kunne utføre medisinsk kosmetisk behandling med botulinumtoksin.
PRODUKTPAKKE kr. 7 500,-

BIOSTIMULATOR FORNYELSE & FUKTIGHET – 19. januar 2024

Kursholder: Linda Taraldsen
Kurset gjennomgår teori og praksis rundt de nyeste biostimulatorene på markedet.
Vi gjennomgår forskjellige typer produkter som Redensity 1 med hyaluronsyre, vitaminer og aminosyrer for fuktigehts boost, årets injectable AMWC2022 Gouri som stimulerer fibroblastene for å øke kollagensyntesen og Karisma som er en kombinasjon av hyaluronsyre og Alpha1Kollagen.
Kurset passer for både leger, tannleger, sykepleiere og alle med medisinsk fagutdannelse.
PRODUKTPAKKE / DELTAKERAVGIFT: 2pk Redensity 1 3ml + 2pk Gouri + 2pk Karisma kr. 8 320,- / kr. 4 800,-

Advanced:

LIPS & PERIORAL REGION TEOXANE APPROACH  – 1. mars 2024

Kursholder: Linda Taraldsen
Her gir vi deg som behandler en vesentlig større forståelse av balanse mellom symmetri og volum, vi ser på helheten rundt munnpartiet.
Volum, leppekant, piltrum, lip.flip, munnviker «surmunn», marionette linjer, «smokers lines» rynkebehandling rundt munn samt at vi lærer hvordan haken kan behandles i kombinasjon. I vårt videregående kurs i leppebehandling er det høyt fokus helhetlig tilnærming og estetisk identitet.
Produktforslag / Kursavgift: 2pk RHA Kiss + 1pk RHA2 + 2pk RHA1 kr. 11 080,- / kr. 5 100,-

UPPER FACE TEOXANE APPROACH – 2. mars 2024

Kursholder: Linda Taraldsen
Behandling av øvre del ansikt tar for seg områdene pannelinjer og glabella linjer, samt volumisering av panne. Teoretisk gjennomgang av anatomi, komplikasjoner og behandlingsalternativer i ansiktets øvre del. I praksis skal vi utføre to teknikker for å behandle disse områdene.
Produktforslag / Kursavgift: 1pk RHA1 + 1pk RHA2 + 1pk RHA3 + 1pk RHA4 kr. 10 350,- / kr. 5 100,-

LOWER FACE TEOXANE APPROACH – 3. mars 2024

Kursholder: Dina Grinde, PhD
Lower Face inneholder kjevelinje og hake parti i kombinasjon, vi lærer forskjellen på definisjon av kjeve og hake hos kvinner og menn.
Behandling av kjevevinkel, kjevelinje, «hamsterposer», overgang kjeve hake og hake behandlingsteknikker. En velformet kjevelinje og hake er viktig for helhetsinntrykket av ansiktet hos både kvinner og menn.
Produktforslag / Kursavgift: 1pk RHA2 + 2pk RHA4 + 1pk Ultra Deep kr. 11 035,- / kr. 5 100,-

Expert:

TEAR TROUGH TEOXANE APPROACH – 19. april 2024

Kursholder: Dr. Dina Grinde, PhD
Denne dagen tar vi for oss behandling av tear trough/tåregropen også definert som mørke ringer under øynene. Dette er en av de mest etterspurte behandlingene og kun Teoxane tilbyr produkt som har godkjent indikasjon for denne behandlingen med sitt er helt tilpasset produkt Redensity 2. Vi gjennomgår også palpebromalar groove med indikasjoner, detaljert anatomi og kontraindikasjoner.
Produktforslag / Kursavgift: 4pk Redensity 2 kr. 11 560,- / kr. 5 400,-

NOSE SCULPTING TEOXANE APPROACH – 20. april 2024

Kursholder: Dr. Adeel Anwar
Nesebehandling med filler – medisinsk rhinoplastikk – er en mer og mer etterspurt behandling. Dette er en effektiv og svært givende behandling som gjør store forskjeller i kundens utrykk. Vi kan rette neselinjen, løfte nesetipp, smalne eller brede nese og neseving. Det er viktig å utføre behandlingen på en korrekt måte for å unngå mulige komplikasjoner, vi går grundig igjennom anatomi og risiko områder. Vi lærer å vurdere vinkler symmetri, linjer samt injeksjonsteknikker. Slik at du kan ta gode og trygge valg.
Produktforslag / Kursavgift: 2pk RHA2 + 2pk RHA4 kr. 10 930,- / kr. 5 400,-

FULL FACE TEOXANE APPROACH – 21. april 2024

Kursholder: Dr. Adeel Anwar
Full Face dekker alle behandlingsområder, som behandler er det viktig å veilede kunden til den type behandling som vil gi best resultat, slik at forventningene som kunden har imøtekommes best mulig, også i forhold til budsjettet kunden har til behandling. Dette krever god kunnskap og en helhetlig riktig tilnærming i hvert enkelt tilfelle. Det vil være søkelys på å forstå pasientens ønsker gi riktig veiledning i forhold områder som bør behandles først og nå dette målet med korrekt plassering av filler som betyr ATP Anatomi Teknikk Produkt. Dette kurset oppsummerer alle behandlingsformer. Et svært viktig kurs for alle behandlere hvor vi jobber mye med analyse og praktisk behandling på modellene. Vi går også gjennom forskjellene i å behandle maskuline versus feminine ansiktstrekk.
Produktforslag / Kursavgift: 1pk RHA2 + 2pk RHA4 + 1pk Ultra Deep kr. 11 035,- / kr. 5 400,-

Sveinung Mitseim

Sveinung Mitseim
CEO founder
Teoxane Academy Norway

Dr. Adeel Anwar

Dr. Adeel Anwar
Aestetic Doctor
Leader of Teoxane Academy Norway

Dr. Dina Grinde

Dr. Dina Grinde
Aestetic Doctor, PhD

Linda Kristine Taraldsen

Linda Kristine Taraldsen
Aestetic Nurse

Helene Winther

Helene Winther
Skin Therapist & Aesthetic Nurse

Ine Møller Anwar

Ine Møller Anwar
Aesthetic Nurse

Praktisk informasjon vil fremkomme i kursbekreftelsen.

Ta kontakt på tlf. 454 31 262 eller sveinung@esthetica.no for ytterligere informasjon og påmelding.

Alle kurspakker er eks. mva. Undervisning er ikke mva. belagt.